Inkscape 0.92 telepítése

Megjelent az Inkscape legújabb verziója. Néhány cikkben foglalkozunk majd az újdonságokkal, de még mielőtt ezt megtennénk, szeretném, ha mindenki tudná telepíteni magyarul a programot. Akinek nem sikerült, először uninstall, aztán telepítse újra az alábbi módon. (Windows telepítés)

Már korábban is írtuk, hogy a telepítőprogram nem beszél magyarul. Habár a mostani verzióban már benn vannak az országunkkal szomszédos népek nyelvei, de aki nem beszél tótul, az inkább válassza az angolt a telepítés nyelvéül.

A következő panelon üdvözöl, boldog újesztendőt és jó egészséget kíván a program. Viszonozzuk az udvariasságot a “Next” gombbal.

Most fogadjuk meg, amennyiben átírnánk a program kódját, és úgy értékesítenénk, akkor a forráskódot is továbbadjuk. Oké, ez egy sima GNU licenc. Next.

És itt jön az a rész, amiből simán meggazdagodnék, annyi ember ugorja át! Figyelj arra, hogy ezen a panelon, az összetevők között ott vannak a fordítások (Translations). Tessék legörgetni oda! Aztán nyisd meg ezt a halmazt, és keresd meg honfoglaló őseink, honvédő eleink és a márcziusi ifja nyelvét!

Íme, meg is van. A környező népek még mindig úgy tudták, hogy a hunok leszármazottai vagyunk.

Kis idő, darál a lemez, majd eljön a nagy pillanat. Leszálltak az idegen lények bolygónkra, de vajon milyen nyelvet fognak használni vizuális kommunikációjukban?

Győzelem! Ez a magyar. Harrison Ford is ezen a nyelven cserélt bicikliláncot, és Ryan Gossling közlegény is így kért brióst a pékboltban.

Magyarország! Én így szeretlek! Inkscape.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.